Gitkraken a KDE

Per instal·lar Gitkraken a KDE Neon només ens cal el DEB de la seva web, però tot i que s’instal·la sense problemes el programa no s’executa. Per arreglar-ho només hem d’instal·lar aquests paquets:

$ sudo apt-get install build-essential clang libdbus-1-dev libgtk2.0-dev libnotify-dev libgnome-keyring-dev libgconf2-dev libasound2-dev libcap-dev libcups2-dev libxtst-dev libxss1 libnss3-dev gcc-multilib g++-multilib curl

3 pensaments a “Gitkraken a KDE

  1. Vaig començar a fer servir Git Kraken no fa massa. És molt maco, però li falten funcionalitats, pel meu gust. O no he sapigut torbar-les. Ah, i m’he carregat ja OpenSuse i he tornat a LMDE (amb Mate, ara). Ara sí, he decidit que KDE no em va xDDD Masses animacions i hosties!

      • No vaig, tampoc, donar-li molt d’us ni em vaig esforçar en aprendre totes les seves funcionalitats, però jo vinc de SmartGit i amb gitkraken he trobat més dificultat per portar les diferents branques, tirar enrere commits…

        No se, proba’l també i ja diras. És més lleig, molt típic GDK, però el tinc força per ma ja i ho veig tot molt més clar. Potser és la costum 😛

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.